Exposicions temporals

Exposicions temporals

El Museu programa regularment exposicions temporals tant de producció pròpia com cedides per altres institucions. Disposa de dues sales d’exposicions temporals, on es fan mostres de temàtiques variades, tant de temàtica artística com d’història, ciència i tècnica, amb especial atenció per mostrar l’obra de creadors de Premià de Mar.

Les exposicions són amb entrada lliure.

Exposicions en curs

Maelström, de Pol Peiró

Fins al 13 de juny de 2021

L’exposició Maelström mostra l’obra més recent de l’artista premianenc Pol Peiró. És una radiografia del seu Maelström particular, durant els dies de confinament més sever, on ens mostra una obra pensada per ser plaent a la mirada del visitant. Peiró reclama el valor estètic de la pintura, amb uns llenços i llibretes plens de color blau intens, i dibuixos a tinta, un art que ha de ser proper al públic, perquè només existeix l’art que és mira. 

Jocs i joguines de l'antiguitat

Fins al 20 de juny de 2021

L’exposició Jocs i joguines a l’antiguitat, produïda per la xarxa del Museu d’Arqueologia de Catalunya, Arqueoxarxa, i concebuda pel Museu de Badalona, vol mostrar, sobretot per mitjà de peces arqueològiques conservades als museus de Catalunya, i amb l’ajut de la iconografia trobada arreu, alguns jocs que s’han mantingut des de l’antiguitat -incloent-hi l’època medieval-, fins als nostres dies. 

Darreres exposicions realitzades

“SPICA 2030”

Fins al 28 de febrer del 2021

Una mostra sobre el projecte arquitectònic dissenyat per l’enginyer premianenc Robert Pous. En l’exposició es poden veure dues maquetes del projecte “Spica 2030” i fer un recorregut pels Objectius de Desenvolupament Sostenible, que tenen com a propòsits erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Robert Pous fa la seva aportació amb la presentació d’un projecte arquitectònic que preveu la diversitat dels ODS.

Previous
Next

“ARTTARDOR”

Fins al 10 de gener del 2021

Una exposició fotogràfica que reuneix l’obra de diferents creadors premianencs.
La temàtica de l’exposició és variada, i inclou tant temes l’actualitat i denúncia com treballs amb un marcat caire artístic.

Previous
Next