L’Obrador del museu

L’Obrador del Museu de l’Estampació de Premià de Mar va endegar la seva activitat l’any 2006, amb els tallers didàctics de l’ofici d’estampador, teixidor, colorista i gravador, adreçats tant a escolars, estudiants, famílies com a grups d’adults.

Els tallers dels oficis tenen com objectiu principal esdevenir un espai formatiu tant d’interès didàctic com creatiu on l’alumne pugui completar la seva visita al Museu.

Mitjançant una activitat pràctica es preten aproximar als nens, adolescents i adults, a la realitat del món artesanal i industrial tèxtil.

Els diferents tallers que s’ofereixen són: l’aprenent de teixidor, l’ofici d’estampador i l’aprenent de colorista, adaptats als diferents nivells curriculars, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat, ambdós inclosos.

En el taller de l’Obrador també es realitzen demostracions d’estampació per a grups d’adults i s’estampen artesanalment algunes prendes com davantals, bosses i samarretes per a La Botiga del Museu.
S’organitzen visites informatives pels professors.

L’Obrador col·labora amb el MINIC del Circuit de Museus Tèxtils i amb l’entitat digitalSortir amb nens” dins la secció Passa-ho bé i aprèn.

Informació i reserves de l’Obrador
+34937529197 (matins de dilluns a divendres)
museu@premiademar.cat