Del 27 de maig al 18 de juny de 2017

L’Associació de Formació Permanent d’Adults Creixent neix l’any 1989, amb la finalitat de donar resposta de caràcter formatiu i sociocultural a la població adulta de Premià de Mar i rodalies. Som una associació sense ànim de lucre, i entenem que per descobrir les capacitats creatives de l’ésser humà cal un espai que permeti la relació grupal, a més de l’orientació tècnica d’un especialista. Per això l’associació està integrada per persones adultes, dones i homes, que comparteixen interessos i on hi participen activament. Enguany Creixent compleix 26 anys.

En aquesta exposició podem els treballs realitzats pels alumnes que assisteixen als tallers d’expressió plàstica. Essencialment dibuix i pintura, tall i confecció, i també patchwork.

 

El Museu de l’Estampació, en la seva voluntat de participació en els esdeveniments culturals del municipi i d’interacció amb les seves entitats, acull amb agrat aquesta exposició basada en la creació artística.

El coneixement i l’aprenentatge permanent juguen un paper transcendent dins d’una societat cada cop més multicultural.  Vine i deixa’t sorprendre per aquesta exposició.