Exposició temporal “Spica 2030”

Una mostra sobre el projecte arquitectònic dissenyat per l’enginyer premianenc Robert Pous. En l’exposició es pot veure dues maquetes del projecte “Spica 2030”, i fer un recorregut pels Objectius de Desenvolupament Sostenible, que tenen com a objectiu erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Robert Pous fa la seva aportació amb la presentació d’un projecte arquitectònic que
contempla la diversitat dels ODS.

Exposició temporal “ARTTARDOR”

Una exposició fotogràfica que reuneix l’obra de diferents creadors premianencs.
La temàtica de l’exposició és variada, i inclou tant temes d’actualitat i denúncia com treballs amb un marcat caire artístic.

Taller familiar “Fanalets de Reis”

Activitat familiar on farem un fanalet de Reis personalitzat amb estampats i altres tècniques. Es farà un taller a les 10.30 i un altre a les 12.00h.
Cal fer reserva prèvia a museu@premiademar.cat

Espectacle de màgia amb el mag Jordi Pota

El mag Jordi Pota ens oferirà un espectacle de màgia dins l’exposició permanent, en una activitat oberta a tots els públics. Hi haurà un passi a les 11.00 i un altre a les 12.30h.
Cal fer reserva prèvia a museu@premiademar.cat

Visita amb informador de sala

Durant la visita a l’exposició permanent, un informador de sala respondrà les consultes dels visitants individuals i en grups bombolla

Inauguració de l’exposició Maelström, de Pol Peiró

Obrim les portes de l’exposició Maelström, on podreu conèixer l’obra recent de l’artista premianenc Pol Peiró. És imprescindible fer reserva prèvia a museu@premiademar.cat. La mostra es podrà visitar fins el 13 de juny.

Joc de pistes

Joc de pistes adreçat a públic familiar, per descobrir l’exposició permanent d’estampació tèxtil